Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Este cea mai si cea mai si cea mai ciocolatoasa prajitura de ciocolata pe care am mancat-o vreodata!!! Reuseste sa te incante pe deplin!
1. Incalziti cuptorul la 170 grade. Tapetati cu hartie pergament o tava de copt, sau o tava de chec( cum doriti).
2. Puneti la mixer toate ingredientele, mai putin apa fierbinte.
3. Mixati totul pana compozitia pana devine o crema spumoasa.
4. Treptat incorporati apa fierbinte( din mai multe reprize).
5. Puneti totul in tava pregatita.
6. Cu o furculita faceti urme adanci in mijlocul prajiturii, apoi nivelati frumos peste tot.
7. Coaceti vreme de 45- 50 de minute, sau pana prajitura se intareste bine.
8. Raciti prajitura pe un gratar.
9. Serviti cu sos de ciocolata deasupra.
Sosul de ciocolata:
Pe foc intr-un ibric, punem putina apa ( cateva linguri, 2-3), topim ciocolata si adaugam si nutella. Amestecam si daca mai este nevoie subtiem cu inca putina apa.
Servim cu mare placere!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult